סיור בעכו העתיקה לקבוצות ימי הולדת וגיבוש.
יום גיבוש כיף וסיור לקבוצות בעכו העתיקה .
סיור מאפיות חומוסיות ומסעדות בעכו העתיקה.
סיור בעכו העתיקה במוזיאון אולמות האבירים ובו הסברים על עכו לתקופותיה מהתקופה הכנענית , עכו בתקופת הברזל , עכו בתקופה ההלניסטית הרומית והביזנטית, סיור בעכו העתיקה וטיולים ברחובות עכו ובאתרי עכו למקומות עבודה ואירועים.
- סיור בעכו על חומות עכו העתיקה מול הנמל הפיזני והליכה לנמל הפיזני ועליה במדרגות למסעדות דונאיינא והליכה על קצה חומות עכו העתיקה דרך כנסיית סנט ג'והן עד המגדלור של עכו עם הסברים על מה שהיה המבצר הטמפלרי הענקי שהתמוטט אל הים התיכון- סיור שווקים בעכו העתיקה בבאר התורכי, סוק אל אביאד-השוק הלבן, השוק העירוני של עכו ובו הכל מכל כולל ירקות ופירות, מיני מתיקה וקפה, חומוסיות ומסעדות, כנאפה קשאש ושווארמות, שתייה טבעית ומאפיות.
סיור בתי כנסת בעכו העתיקה ומורשת ישראל בעקבות הרמב״ם והרמב"ן, עליות יהודים דרך עכו וביקור בבית כנסת הרמח"ל בעכו ובתי כנסת נוספים לא פעילים ולא נוותר על בית הכנסת התוניסאי של עכו עם ארבע קומות פסיפסים מרתקים.
סיור באתרי החברה לפיתוח עכו-מוזיאון אוצרות בחומה על חומת העיר העתיקה ובו מיצגים על חיי התושבים בצפון לפני מאה שנים ויותר וזה הסוד העתיק והמרתק, סיור תותחים תורכיים על החומות המזרחיות של עכו, סיור טיול מודרך במוזיאון לאמנות על שם עוקאשי, ביקור החמאם התורכי של עכו המספר את סיפור המים החמים, האדים החמימים המדריך אווירה מקסימה וניקיון.
"סיפור הפריצה לכלא עכו" במאי 1947 , היציאה של כוחות אצ"ל משוני לעכו, הפריצה ממש צפונית לחמים, נקודת הפריצה,יהודים מוסלמים בורחים,החיילים הפריטים שיורים מחוף הים על המשאית שהייתה בדרך מחוך לחומות עכו העתיקה ומכת נגד חזקה לבריטים עקב הצלחת הפריצה לכלא עכו.
"סיור חאנים בעכו" העתיקה-מקומות לינה היסטוריים בעכו כמו חאן אל עומדאן שם היה מקום מושבו של המלך הצלבני ובית המשפט שלו, סיור בחאן אל פריינג'-חאן הפרנקים הצרפתיים והשוקת היפה באמצע החאן כולל כניסה למצודה אירופאית כביכול ושערי מתכת יפים להפליא ומוצגים אמנות מקומיים יפים כולל בית קפה אתני עכואי ולסיום שיט במרינה בנבחרת עכו או טורנדו מקומי, אפשרות שיט "במלכת עכו" מעכו לחיפה ומחיפה לעכו, סיור בעכו וחזרה לחיפה.
*********************************************************************************************************************
קצת על עכו- אקה זה רפואה ביוונית וכנראה מקום מרפא, הצלבנים קראו לה עקרון לפי שיבוש השם עכו-עקרון והמוסלמים חזרו לעכא וכעת אנו בעכו בעתיקה היפה אך ההתחלה הייתה בתל עכו שם ישבו מהעת העתיקה ועד התקופה היוונית הלניסטית ובאותה תקופה "יורדים מהתילים" ואז עוברים קצת מערבה לכיוון ים התיכון.
בתקופת הברונזה מוזכרת בכתבי "אל עמארנה" ובעיר אוגרית הופיעה עכו, בתחילת התקופה הברזל הישראל ישבו פה בני שרדונה(מסרדיניה) ולאחר מכן הפניקים ישבו בעכו והם הובאו על ידי מלכי פרס שישמשו גם כחיל ים.
סנחריב מלך אשור מחריב את עכו בשנת 701 לפני הספירה ובתקופה הפרסית עכו נבנתה מחדש והיא החלה להתפשט מערבה והיוונים השלימו זאת סופית, בתקופה היוונית הייתה פטולמאיס על שם תלמי השני והייתה לעיר הנמל החשובה.
בעלי התוספות טוענים כי קברו חשמונאים בעכו וכנראה הכוונה לאלעזר בן חשמונאי שהיה נשוי לבתו של מתתיהו,וליונתן הוופסי, אחיו של יהודה המכבי-העיר עכו בותקפה בימי אלכסנדר ינאי ואף קליאופטרה השלישית ממצרים עזרה לעכו.
הורדוס בתקופה הרומית מרחיב את עכו , בימי הקיסר קליגולה פוגשים נכבדי עכו את פטרוניוס נציגו בעכו, לאחר המרד הגדול בשנת 66 נציב העיר גסיוס פלורוס טבח ביהודי עכו, עכו מוזכרת בתלמוד ומופיע רבי שמעון בן יהודה.
עכו בתקופה המוסלמית וימי הביניים נכבשה על יד המוסלמים, אחמד אבן טולון מרחיב את את עכו במאה התשיעית, אחמד אבן טולון היה מלך על מצרים והסביבה בתקופה העבאסית , אבן טולון היה בנו של ממלוכ והגיע לארץ ישראל לדכא מרד.
עכו נכבשה על ידי הפאטימים והסלג'וקים ובזמן הגעת הצלבנים לקח זמן עד כיבוש עכו בעזרת הקומונות של גנואה ופיזה.
בתחילה הצלבנים השתמשו בנמלי יפו וחיפה, בולדווין המלך החליט על כיבוש עכו ולא היה לו צי ימי מסודר, בולדווין סגר עיסקה עם "הקומונה מגינואה" , והם כובשים לאחר 20 יום את עכו, אנשי הקומונה מקבלים איזור ליד חאן אל עומדאן של היום והמרינה, לא משלמים מיסים ואף מקבלים שטח נוסף בגליל, בשנת 1123 "הקומונה של ונציה" כובשת את צור וגם מקבלים את ההטבות של "הקומונה מגינואה" (גינואבה) ובהמשך יתמודדו זו מול זו וילחמו כאילו היו אוייבים במפרץ עכו .
סלאח א דין מנצח בקרב קרני חיטין ורוב הצלבנים בראשותו של המלך גי דה ליזיניאן חיזקו את עכו והמוסלמים בראשו סלאח א דין לא הצליחו לכבוש את עכו החזקה, בעת שהגיע "מסע הצלב השלישי" ב 1189 התבססו וכבשו חלק מארץ ישראל ואת ירושלים לא צלחו ועכו נעשית ל"בירת ממלכת הצלבנים", עכו גדלה צפונה ומזרח בצורת משולש "מון מיזאר" .
יהודים חשובים ומפורסמים שעלו לעכו בימי הביניים: רבי שמשון בן אברהם משאנץ מחשובי "בעלי התוספות" במאה ה 12, רבי יונתן מלוניל מבעלי התוספות וכתב פירושים על הרי"ף, רבינו יחיאל מפריז שהעתיק את מקומו מאירופה לישראל לאחר שריפת התלמוד, הרמב"ן רבי משה בן נחמד מספרד לישראל מגדולי רבני ישראל בכל התקופות, בתקופה ההמלוכית שלט בה בראשות הסולטאן אל מאליק אל אשרף חליל בן קלאון שלמעשה הרב את רוב עכו והשאיר בה חיל מצב קטן יותר לנמל עכו.